Hatar reklam

Jag satt precis och tittade på tv men så blev det reklam. Efter att ha tittat på 4 urtrista och uttjtade reklamfilmer kom jag inte enns ihåg vilket program jag egentligen kollade på. Minns fortfarande inte... suck

Plugg, kemiprov

image227

 Såhär effektiv är jag när jag pluggar...

Önskeoutfit 1903

image226

Mjölkchoklad mot PMS

image225 
 Det smartaste på länge, mjölkchoklad med smak av aprikos som innehåller
ämnen som motverkar PMS. Dessutom så är den jättegod och
finns att köpa i välsorterade matvarubutiker och delikatessaffärer..
Hörde jag nobelpriset i medecin?

Önskeoutfit 1303

image215


En flicka som fick allt hon önskat sig

image212  image213


Jag fyllde 18 i tisdags och har haft fullt upp sedan dess, men idag är jag sjuk så jag gick hem från skolan tidigt och har därför tid att blogga lite. Jag hade en väldigt trevlig födelsedag med många fikor och en hel del bärsande på kvällen, inte jättekul att fylla 18 år en tisdag då inte särskilt mycket är öppet. Men det kommer att tas igen, jag lovar :)
Det enda jag egentligen önskade mig var en egen digitalkamera och det fick jag, en Nikon coolpix S51c. Den är jätteball och har WIFI anslutning så jag behöver ingen usb-kabel :)
Dessutom så fick jag en Diorparfym av min underbara syster yster, Miss Dior Cherie eau de Printemps.


A bad day, vem har sagt att horoskop inte stämmer?

Idag hade jag sovmorgon till 12.50, men jag valde att offra den för att hinna plugga matte. Alltså åkte jag till skolan halv nio och pluggade X antal timmar innan provet började. Det sjukaste är att jag faktiskt har gjort i stort sett alla G, VG uppgifter och över hälften av MVG uppgifterna men på detta provet blir jag nöjd om jag får G. Jag fick en total blackout och bara cos2x vadå? trots att det är det jag har jobbat med i snart en månad. Lack läge? svar: ja.

Som pricken över i:etvet jag inte längre om jag kommer att få tillbaks pengarna som någon scammat mitt kort på nu när min plånbok är stulen, so there goes 851 kronor. Dessutom så tappade Britta idag bort sin Calvin Klein plånbok men har nu spärrat kortet.

Nu när jag kom hem läste jag dagens horoskop på ELLE.se:

Fiskarna: Tillåt dig vara ledsen. Det är inte fel att sörja även om det finns andra som har det värre. Utgå alltid ifrån dina egna normer och strunta i vad omvärlden tycker och tänker i det här fallet.


Herrmode, fräscht och spännande?

Jag slås av det varige gång jag kommer förtidigt till gymmet och börjar bläddra i en King, killmodet är så mycket roligare!

Det kan tänkas att vi redan har sett allt på damernas modefront då allt mode numera mest består av en massa re-runs och "nya" kombinationer. Herrmodet on the other hand känns fortfarande fräscht, nytt och lite spännande.
Kanske beror det på att de manliga stilikonerna inte blir uthängda som bäst alt. sämst klädda och millimeternoggrant synade varige gång de travar utanför ytterdörren som de kvinnliga stilikonerna blir utan behåller en viss del mystik omkring sig, jag menar var det där en acneskjorta eller en Burberry och vem är egentligen den där hunken som alltid syns posera lite nonchalant i bakgrunden...


Jag tror jag skall skaffa mig en pojkvän jag kan ha som klippdocka ett tag framöver!

    


Dagens köp!

image202
Topshop, 299:-
Det roligaste är nästan att min syster köpte en likadan förra veckan med den lilla skillnaden att den hade trekvartsärm. Det är så skönt med Sailormode för det funkar varige vår/sommar iallafall här på västkusten.

The American dream

image199
älskar denna klänningen så brutalt mycket, ingen som vill köpa den till mig? bara 2350 spänn, ;) snälla?

Dagens besvikelse

Jag fick inte sommarjobbet på liseberg, jag fick inte enns komma på interview.

Men, hör och häpna!! jag fick ett brev, inte ett riktigt brev med frimärke men jag fick ett pastellgrönt litet brev där de stod att jag helt enkelt inte hann's med. Kändes så personligt med ett brutalt eufemismiserat(finns det ordet?) VI VILL INTE HA DIG, lite skönt att veta att man inte var ensam dock, 2500 andra fick det också.

Den elektroniska fotografiska bilden

Ny vecka, ny period och nytt schema.

Jag är helt slutkörd idag! Känner mig (som Charlotte sa tidigare idag) som ett tuggummi som någon har trampat på och rullat i grus.
Att börja veckan med ett fysikprov klockan halv åtta känns inte som världens bästa intro till denna stressiga vecka. Men dagen har flutit på ganska bra, Jag hade bland annat min första fotolektion idag, den innehöll visserligen bara en massa information och kursråd osv. Men det känns som att det kommer att bli en lärorik och rolig kurs utan allt för mycket jobb!

Efter skolan så gick jag och Britta och åt mjukglass vid kanalen, underbara ♥ Göteborg...

image198


VAKNA MED THE VOICE

haha, måndag morgon och vakna med the voice, BTW rösa på dem i tv priset (klicka här)

image197

Vårens vill ha!

     
     
1. boudouir belle 2. Clean, baby girl 3. Sweeze heart 4. Canon IXUS 80IS 5. Mi laj ki, famingo erarrings 6. Fred Perry

Vasaloppet!

Ja nu har man pallrat sig upp en söndagsmorgon klockan halv åtta för att följa vasaloppet. just nu leder S R kveen som precis tagit spurtpriset i mångsbodarna, 5 000 kr! Jenny hanson leder bland damerna BTW

update: 9.30 Anders aukland leder och har en röd nummerlapp eftersom att han leder långloppscupen.

update: 10.11 Jerry Arlin leder, men ser sig om över axeln vart anat stavtag!

Till allas vårt förtret blidde det dubbelt norskt i toppen av bröderna Aukland, min lilla älskling Oskar Svärd slutade fyra men han lär vinna nästa år iomed att han vinner udda år, 2003 2005 2007.

image190

Bowlingskor!

image189Haha, det är inte bara jag som diggar dem ;P

Veckans snyggaste skor v.9

image188

Good morning sunshine

Lördag morgon, jag har precis vaknat och tittat på Miami INK. Jag ska definitivt tatuera mig någon gång i mitt liv, det är så sjukt coolt! Tror jag tänker vara såpass egen att jag tatuerar in en älva på skuldran, det är så sjukt sött.
Nu måste jag plugga lite och sen bär det väll av på en liten löparrunda tror jag!

image187

RSS 2.0