OPI, lackerna jag satsar på i vår!

image122 image124 image123
1. My Big Break 2. Have you seen my limo 3. Who are you wearing

Underbara OPI's senaste kollektion "Hollywood holiday" innehåller mest röda lack i olika kaxiga nyanser. Men tittar man lite närmare hittar man även lacken som är aningen coolare och som kommer passa perfekt till våren, de lila och lite rosaaktiga smutsfärgade färgerna.
Jag tänker lätt införskaffa "who are you wearing?"  Purple is the new Rehab...


Jul, Jul. Jul!

Jaa... Julen har varit här och är väll antagligen fortfarande, egentligen ;P

Brunt och svart, pefect match

image119

skridskor och old friends

Så mysigt med Jullov :D har bara segat och slappat hela dan idag, slagit in alla julklappar och ätit lussebullar.  Jag är så nöjd med vad jag har köpt till alla, det är roligare att ge än att få. Längtar jättemycket på att få veta vad syrran ska säga om sin present :)

Har iof precis kommit hem från isbanan, jag och syrran har åkt skridskor i 1,5 h nu, det var jättemysigt som det alltid är...

image120

ork

image118
Ork, jag har legat och sovit i två timmaroch nu skall jag pallra mig upp och åka till charlotte för att glo på film och förmodligen sova lite till... haha orkar inte ta påmig ordentliga kläder igen..så det blir pappas stora rutiga skjorta á la Mary Kate...

Jahopp så var det skolavslutning i morgon.

Det är i alla fall grymmt skönt med skolavslutning i morgon, känner mig lite dum som var sjuk idag men kom igen 8-16 dagen innan julavslutningen är inte enns lite mänskligt, det roliga är liksom verkligen att alla lärare tror att alla vill ha lektioner ex förra veckan skulle min kemi lärare sagt att kemin var inställd för att hon skulle på ett läkarbesök som skulle ta lite tid, sen slutar det med att en kvart innan lektionen skulle ha börjat kommer hon in och säger.. Jag skyndade mig så vi kan ha lektion, behöver jag nämna att inga lyckotjut utlöstes.


Black beauty; Acneklänningarna du skulle dö för att få bära på nyår

image117

WEII

AAAAH, så var denna dagen över, äntligen... Hade slutprov i fysik A idag, shopp, jag är fortfarande helt slut i skallen...

aaah WTF, jag har min första välförtjänta sovmorgon på hur länge som hälst imorgon, Lovely lovely...

image115
Celebrations are in order! Bling bling vodka, hell yeah!

Hårda och Rockiga klappar

   
    

1. Armband Tatty Devine 2. Armband Accessora.se 3. Puder Benefit cosmetics
4. Läppstift 5. Fickplunta Ed Hardy 6. Klocka D&G
 

Det är alltid lika mysigt med sovmorgon

Jag fattar inte varför det alltid är så mysigt att skolka från tråkiga lektioner... I vilket fall som hälst så hade jag bara en lektion i dag, svenska dessutom, så jag kände att det inte var så livsviktigt för mig. Så nu sitter jag och dricker te lyssnar på The Cardigans - And then you kissed me och stickar lite försynt på mitt senaste Lovikka projekt!



image101

Jag har funderat jättemycket på vad jag ska ha på mig på
Charlottes födelsedagsfest, Denna kjolen från twist & tango har jag
överanvänt hela hösten tillsammans med mina lack pumps, men jag kan inte
låta bli att känna mig as snygg i den, jag älskar saker med hög midja,
och pennkjol är ju så rätt det kan bli... äh kanske ska man satsa på 90 tals
trenden och låna en klänning av syrran... hm...

ELLE OPI och Pilates

Jag har nästan glömt bort att det faktiskt är Lucia idag, Jag vaknade som vanligt vid 6 i morse och gick upp duschade och hade i hårinpackning, segade mig allmänt tills Lucia morgon startade 7.30. Det är alltid så himla mysigt, jag och min familj har följt det varige år så länge jag kan minnas. Tyckte dock inte att det var på topp i år, kom igen vissa av barnen(!) som var med sjöng falskt... suck men så är det väll men får väll sucka och låtsas att man tycker skitungarna är bedårande.

Idag fick jag veta att jag kommer missa hela mellandags rean, ska nämligen åka till Mattila och åka skidor från annandagen tills nyårsafton, jag kommer ju förstår hem på dagen så finmiddagen med vännerna blir fortfarande av :), 
Men jag får inbilla mig att det inte finns några fina saker på reor....... nooot

Piggar upp mig med att måla naglarna med mitt absoluta favorit lack, OPI, i nyansen St. Petersburgundy (mörkt vinröd). Jag kan inte fatta varför alla envisas med att köpa de billiga mini lacken (som egentligen faktiskt inte är så billiga om man räknar pris per ml) som bara flagar av efter första dagen. OPI sitter som berget i minst en vecka så man slipper måla om vareviga dag.

Nya ELLE är lite för tunn för min smak men jag överlever väll tills 15 januari, dessutom så var framsidan mycket sommrig med Jennifer Lopez iklädd vit klänning och blommigt diadem, inte deras bästa omslags Look någonsin men innehållet är precis lika underbart som vanligt!


Charlotte sjutton

Idag har jag ätit en massa lussebullar och chokladkola hela dan ;) nice nice... Charlotte fyller år idag så vi har spenderat dagen hemma hos henne och bakat jul godis... Det var jätte mysigt men min mage värker fortfarande efter all deg.

Charlotte fick bla en Burfitt T-shirt i födelsedagspresent åååh jag blev så avis...;P men här kommer lite fakta om just  Lovisa Burfitt:


Hon är en svensk tjej, född 1973. Hon flyttade till Paris runt millennieskiftet. 
Hon inspireras mycket av den tid då hon hängde med gamla syntare och punkare i Strängnäs, samt hennes klottrande på parkbänkar. Hon fascineras dessutom av starka kvinnor såsom bland annat Coco Chanel och Frida Kahlo.
Lovisa Burfitt var, av modemagasinet Elle, nominerad till årets nykomling år 1998 och till årets designer år 2000.


image100
illustration av Lovisa Burfitt

mys andra advent

Såå, jag ska precis gå och lägga mig. Jag har en lång dag framför mig imorgon, skola och sedan ska jag jobba lite och rädda världen, tänkte jag.. Det är så sjukt mysigt at sitta i mörkret och skriva lite långsamt och lyssna på Regina Spector - Samson, minns den härliga Way Out West där hon spelade mitt i regnet, snart ett halvår sedan... Lovely moments

image99
Jessica stam
 

Zac Posen pre fall 2008

        
Zac Posen pre fall 2006
Don't I just Love it, yes I do... Haha lite roligt är det allt att Zac's nyckelord för denna
kollektion är "poodle ballet" ? i vilket fall som hälst så älskar jag dessa
outfits grymt mycket,mest för att jag älskar fodral klänningar
och 90-tals asymetri. 

Nr 2 skulle jag dööö för!

Linköping, en tätort på en slätt

Efter en Weekend i Linköping sitter jag nu i min svarta stora mjuka mysiga kofta och summerar helgens upplevelser, Lovely...

Ja, vart ska man börja? Vi åkte i alla fall upp till Linköping tidigt på lördagsmorgonen och var framme runt 11, eftersom att jag hade vägrat fixa i ordning mig klockan 6 på morgonen gick jag och syrran först till gymmet och körde ett pass bålstyrka på pilatesboll, Så himla fint gym de(worldclass) hade där uppe, grym relaxavdelning med gigantisk (!) Jacuzzi. 5 stjärnor av 5 möjliga.

Sedan mötte vi upp mamma och pappa och gick och åt på en underbart mysig Kinarestaurang som var sjukligt cool och hade en glasvägg med ett akvarie i, typ... Riktigt god mat måste tilläggas, inte för att jag någonsin ätit äcklig Kinamat men endå haha...

Vi fortsatte sedan dagen med att gå runt och kolla i alla affärer och höll på att få slag när vi insåg att de inte hade någon KICKS, det var stängt för renovering. Vi tröstade oss med att OM man nu skall bo där så finns ju alltid eleven.se (thank god) haha, syrran har ju planerat att läsa affärs juridik där till hösten.

När kvällen kom var det ÄNTLIGEN dags för Lars Winnerbäck konserten som hade åkt upp för att se, Det var sjukt mycket folk sjukt mycket drag och en sjukt bra Lasse. Det är nog den bästa Lasse konserten jag sett någonsin.
Har du inte sett Lasse i Linköping har du inte sett Lasse på riktigt, så är det!

image93

Rihanna hjärta Josh

image92
Rihanna och Josh på MTV's TRL


Det übergulliga paret Rihanna och Josh Hartnett har nu äntligen erkänt att de är ett par, eller mer än vänner i alla fall enligt den unga sångerskan mest känd för sommarplågan Umbrella som blev en riktig hit här i Sverige kanske för att regnet mest öste ner hela sommarn här. Josh Hartnett har ju avverkat hollywood snyggingar på löpande bandoch har hunnit medbåde Scarlett Johansson och Peleope Cruz men nu hoppas jag att det håller ett bra tag eftersom att jag tycker att de är ett av de sötade Hollywood paren just nu.


Outfit: Kort kavaj, day and night

image80

Day



Jeans och sailboat t-shirt från topshop
väska Miu Miu och skor Fendi



Night



Skor från Topshop, klänning Phillip Lim och väska Miu Miu

MaC och alkohol

Idag innehöll mest en massa chokladätande och alkohol av olika slag.

Haha, skojja bara (så roliga är vi naturare) nej men jag hade Kursprov i Matte C 5.5 h hela morgonen och förberedd som jag var så hade jag med mig en massa choklad :) Det gick inte 100% bra på provet, jag missade en hel uppgift, jag såg den helt enkelt inte, men för övrigt så tyckte jag faktiskt att allt mitt plugg hade gett resultat.

Eftersom jag stannade så länge på MaC så hann jag inte äta lunch utan fick raskt springa vidare till Kemilabben där vi jobbade med lite olika alkoholer som 1-butanol och 2-metyl 2-propanol och andra spännande saker ;) pause not



image78

Och vill ni hellre syssla med lite etanol så har jag hittat ett recept på Royal Flush drinken

  • 3cl Smirnoff Vodka
  • 1,5cl Grand Marnier
  • 6cl Tranbärsjuice

Skakas väl tillsamans med is och häll upp i ett kylt martiniglas.
Garnera med en tunn skiva citronskal.


EKG med Ebba von Sydow

Hahaha, Ann Söderlund är så himla skön i EKG, hon är så rolig och spontan och frågar verkligen alla frågor som man undrar hela tiden Hoppas att det gick bra för Hick Sture tillslut.
Ebba von Sydow är faktiskt helt ok, "hur ofta träffar man någon som säger, jo jag är glad.. det är inte såmycket på jobbet. Jag gick halv 5 faktiskt" haha helt rätt i att det går trender även bland sjukdommar, alla är stressade och kan inte äta...

image77

Löpning trots träningsvärk

Jag har så svårt för att springa en kort runda när jag väl är ute och springer, hade tänkt springa en ca 40-45 min idag. Klockan stannade på 1 h 15 min iof hade jag sprungit lite fler intervaller än vad jag tänkt samt sprungit 2,5 km extra. Det är lite synd att det inte blir särskilt ofta som jag springer nu för tiden, jag slutade ju friidrotten i våras och får fortfarande grava abstinensbesvär någon gång i varannan vecka.


Så nu ska jag sörpla lite protein drink, stretcha och sedan plugga häcken av mig innan EKG

image79
Jag gillar denna Bilden på Gwyneth Paltrow,
haha mest för att vi har likadana löparskor

Nyårs outfit? hmm...

Jag kan inte låta bli att tänka på vad jag ska ha påmig på nyår, det känns som att sedan jag köpte min svarta pennkjol från twist and tango så har jag verkligen övaranvänt den tillsammans med mina svarta lack slingbacks från Bianco...

Det är lite synd att Paljett trenden har blivit så über mega gigantisk, annars hade det varit ballt att se ut som ett litet fyrverkeri hela nyårsafton, jaja det är väll bara att låta sig inspireras tills vidare, paljetterna kan ju fortfarande matchas hur som hälst...



 Irina Lazareanu, Sara Jessica Parker
                                                                  och Rachel bilson

Visiterad

Jao jao, Lilla Mary har precis avlagt en visit, hon hade med sig havreflan och sin nya skolkatalog så vi drack te och spanade in alla roliga människor :)
Jag kan inte sluta förundras över hur många gånger man trott att hon har lagt av med Stockholmskan, men helt plötsligt i en ny mening så är den där igen, otroligt ;P

Nej nu måste jag börja plugga, men jag ska bara fixa iordning en Latte först så är jag fit for fight igen!

Gymmet gymmet

Jag ska strax åka iväg till gymmet nu. Det är alltid så skönt att börja en dag med att ha tränat eftersom att man kan äta hur mycket gott som hällst resten av dagen med gott samvete :P Idag hade jag tänkt "Treadclimba" en halvtimme innan Core passet. nice nice
Jag har börjat med en ny frukost, Keso blandat med Vanilj yoghurt, rågbröd med ost samt minst ett glas multivitamin juice! 

                                                                                                         Ciao

image74

Mat, mat och läckra desserter...

jaa.. Så går det när man planerar att plugga hela eftermiddagen och kvällen haha, jag har inte enns öppnat böckerna ennu, men jag har redan hunnit laga en jättegod och enkel kycklinggryta med paprika och sockerärtor m.m Dessutom så har jag köpt ingredienser till det absolut godaste i hela världen, Vaniljpannacotta med lime och jordgubbssås, (okej, cheesecake och cheesecakeglass slår högt även det men men...)

image73

RSS 2.0